ALCATRAZ si INSULA au venit la Corint!

Alcatraz„Alte surprize placute din partea Grupului Editorial Corint”… Da, asta as spune in mod normal, dar dat fiind faptul ca Shauki este intotdeauna bine informat, stiu de aparitia acestor carti de ceva timp. Cu toate acestea nu pot sa nu ma declar placut surprins de publicarea unei carti a lui BRANDON SANDERSON. Uneori stai si te gandesti cat de mult au insemnat si inseamna astfel de oameni pentru literatura fantasy, atat de draga noua (cel putin mie). Oricum, sa revenim la subiect. Cartea de fata, ALCATRAZ SI BIBLIOTECARII MALEFICI, a aparut sub sigla editurii Corint Junior, editura ce ne-a obisnuit deja cu aparitiile editoriale de exceptie. Romanul tradus de Sorin Voinea are 320 de pagini de format 14/18. Desi este destul de mic, stilul unic al lui SANDERSON compenseaza totul. Pentru cei interesati, cartea poate fi comandata cu ajutorul link-ului de aici.

PortiCristalDupa ce am vorbit de stilul unic al lui BRANDON SANDERSON, vom discuta despre alti doi autori, REBECCA MOESTA si KEVIN J. ANDERSON, scriitorii exceptonalului roman INSULA, primul volum al trilogiei PORTI DE CRISTAL. Nici de data aceasta nu exista surprize. Bunul amic Shauki ne arata din nou cat de bine este informat! Cartea prezinta aventurile extraordinare ale lui Gwen si Vic, doi eroi de care cu siguranta va veti indragosti. Romanul, ce a primit aprecieri foarte bune din partea lui TERRY BROOKS, are 368 de pagini de format 13/20 si a aparut la editura CORINTeens in traducerea de exceptie a lui Dan Dobos (cu siguranta cel mai bun traducator al momentului… si cele doua carti aparute din seria TUNELE demonstreaza acest lucru).

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa ne delectam cu noutatile oferite de Grupul Editorial Corint!

Reclame

7 gânduri despre „ALCATRAZ si INSULA au venit la Corint!

  1. pe aia cu Sanderson trebuie să o încerc. Măcar să fie ca Elantris. Cât despre Porți de cristal, așa cum a zis Doru, „te face să fi sigur că nu ai cum să nu o îndrăgeşti”. Să sperăm că nu e ca Jertfa :-<

  2. Abia asteptam ceva nou! Super! Dar nu pot sa ma abtin sa nu comentez faptul ca pe langa serii noi vreau si CONTINUARI ale seriilor mai vechi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s