Week-end, poeme, carti si inca ceva…

In entuziasmul nemarginit care m-a cuprins datorita celor trei zile de libertate care ma asteapta, am decis sa mai scriu un articol… de fapt voiam sa fac mai multe articole, dar ideile au fost atat de scurte incat am decis sa le enumar intr-unul singur.

1. In curand va sosi si o recenzie dupa mult, MULT timp. Va face referire cel mai probabil la romanul SECRETUL CASTELULUI CANT de K. P. BATH si nu va fi probabil postata numai pe blogul acesta (majoritatea stiu despre ce e vorba, asadar nu o sa mai discut si despre asta).

2. In week-end sper eu, voi avea timp sa-mi si „eliberez excesul de imaginatie”, astfel incat probabil ca in curand va fi si un articol care sa aiba ca subiect… nu stiu… creatia, cred.

3. Acum un lucru pe care il fac chiar in acest moment (02. 10. 2009, aproximativ ora 11 noaptea): cu Poker Face si Love Game ale lui Lady Gaga si cu Take my hand a trupei Simple Plan rasunandu-mi in cap din castile asezate strans peste urechi citesc pentru a saptea oara asta. Da, Dark Entushiast se pricepe! Tocmai de asta inca o persoana si-a facut aparitia la Blogroll.

Anunțuri

13 gânduri despre „Week-end, poeme, carti si inca ceva…

  1. O, Doamne! Chiar si cu „minunea operatiilor estetice” si nu obtineau un produs finit atat de… uimitor. Silvanna, ms ca esti de aceeasi parere cu mine :))

    • Da, si eu il adoram pe Sauron… si imi placea foarte mult (acum referindu-ma la film) fondul muzical pe care aparea intotdeauna Turnul Intunecat din Barad-Dur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s