SECRETUL CASTELULUI CANT de K. P. Bath

Da, stiu, am luat o pauza atat de lunga de la recenzii incat merit sa ma injurati. Dar, chiar daca nu am nicio scuza, va rog sa ma credeti ca timpul meu este din ce in ce mai limitat. Sa va promit in acest moment ca de acum inainte totul se va schmba ar fi o prostie, dat fiind faptul ca viata mea este extraordinar de afectata de EA.

SecretulCantDar hai sa n-o mai lungim atat si sa trecem la subiect. Desi mi-a trebuit de patru ori mai mult timp decat in mod obisnuit pentru lecturare, pot spune fara nicio urma de indoiala ca SECRETUL CASTELULUI CANT a meritat! Este un roman memorabil, amuzant si serios, plin de actiune si viu colorat printr-o descriere ireprosabila, pentru copii si adulti deopotriva.

SECRETUL CASTELULUI CANT spune povestea lui Lucy si a domnitei ei, Pauline von Cant, fiica baronului si viitoare conducatoare a tinutului Cant, un loc cat se poate de real (Serios!), pierdut in cutele hartilor.

Povestea incepe frumos si se termina si mai frumos! O replica stupida, stiu, dar sunt atat de uimit ca o carte de la care nu ma asteptam la prea multe m-a impresionat, incat mi-am cam pierdut cuvintele.

Rasturnariele de situatie sunt la ele acasa… Cum altfel v-ati putea imagina trecerea de la catapulte ce arunca chiloti bufanti de dama, la o uriasa conspiratie a gumei de mestecat, a carei urmarea ar putea fi chiar schimbarea puterii in Cant?

Lucy Wickwright indeplineste intotdeauna toate toanele domnietei ei, luand vina asupra-i pentru toate nazdravaniile acesteia (uluitoar de numeroase). Dar cand accidental se alatura Rebeliunii Impotriva Gumei de Mestecat viata ei monotona este rasturnata cu capul in jos.

Lucrurile ca le afla sunt pe cat de socante, pe atat de dureroase si putin credibile.

O viitore baroneasa… sau doua… sau niciuna, lupte pentru putere, tradari si o poveste emotionanta despre prietenie si devotament… Toate acestea asteapta a fi descoperite intre paginile acestei minunate carti.

Si de ce sa nu evadezi din lumea asta plictisitoare cand poti sa o faci?!

Titlul original: The Secret of Castle Cant

Titlul romanesc: Secretul Castelului Cant

Autor: K. P. Bath

Editura originala: Little, Brown and Company

Editura romaneasca: Corint Junior

Traducator: Sorin Voinea

Continuare: Evadate din Castelul Cant

Nota data de mine: + + + + (din 5)

6 gânduri despre „SECRETUL CASTELULUI CANT de K. P. Bath

  1. nu ma asteptam la cine stie ce cand am vazut prima data aceasta carte…dak spui ca e interesanta…asa o fi:)…pana o citesc nu pot sa spun…dar cred k o sa imi placa:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s