DUNE intr-un nou format!

DA! In sfarsit! Astazi, 19 noiembrie 2009, editura Adevarul Holding a lansat primul volum din DUNE de FRANK HERBERT. Cartea are 400 de pagini de format 13/20, este tradusa de Ion Doru Brana si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare la numai 10,99 lei.

Al doilea volum urmeaza sa apara joi, 26 noiembrie.

Si dupa cum ma asteptam in colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca vor fi publicate romane din ce in ce mai bune: PROCESUL de FRANZ KAFKA si CEI TREI MUSCHETARI de AL. DUMAS.

Pentru cei ce vor sa citeasca intreaga serie DUNE, aceasta poate fi comandata de pe site-ul Nemira!

Acum inchei… de abia astept sa ma apuc de citit!

5 gânduri despre „DUNE intr-un nou format!

  1. Nu, nu va fi decat cartea Dune, prima, impartita in doua volume. Banuiesc ca are inteles si de una singura si de aia au ales sa o publice asa…

  2. Din colecția Adevărul vreau sa citesc „10 negri mititei” și „Crima din Orient expres” de Agatha Christie.10 negri mititei e singura carte(normala) care i-a plăcut profului meu de isto/geogra,el fiind mai……Sper sa fie faina;mi-a recomandat-o.Am ce aștepta pana în 7 ianuarie 8-|

  3. Sunt singurele carti pe care le-am achizitionat de la Adevarul. 😀 Mi-a placut foarte mult povestea. Intr-adevar, va fi publicat numai primul roman impartit in doua volume, mai ales pentru ca asta e povestea de baza. Probabil ca dupa ce a vazut ca a avut succes, Frank Herbert s-a gandit sa continue actiunea.
    Cam asa se intampla cu publicatiile reusite, fie filme, fie carti. Dar, dupa parerea mea, aceste prime volume sunt cele mai tari din toata seria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s