SPLIT de Tara Moss

După o lungă, lungă, etc… absenţă de pe blog – pardon, bloguri – (şi o vacanţă binemeritată) am decis să revin cu o recenzie la o carte pe care am amânat-o prea mult timp: SPLIT de TARA MOSS. A doua parte a aventurilor frumoasei Makedde Vanderwall prezintă o nouă incursiune în lumea psihopaţilor şi a criminalilor în serie.

Mak se întoarce în oraşul ei natal, în Vancouver, nerăbdătoare să-şi încheie studiile, să scape de chin şi să-şi regăsească echilibrul. Însă, în loc de linişte, găseşte un Vancouver bântuit de groază şi de un misterios Vânător, care răpeşte studente, le torturează şi apoi le vânează ca pe nişte animale, împuşcându-le în spate.

În plan paralel, regăsim viaţa lui Makedde, tot mai dezastruoasă. De la evenimentul din Australia (mai multe detalii în recenzia la cartea FETIŞ), Mak este afectată tot mai mult de insomnie şi de vise tulburătoare. Mai mult, relaţia cu detectivul Andy Flynn se răceşte considerabil, iar când acesta apare din senin în Vancouver, totul devine pentru frumosul model un adevărat coşmar.

Ca şi în prima carte (poate chiar mai mult), TARA MOSS se axeaza pe un joc psihologic intens, acesta fiind prezent mai ales în gândurile din ce în ce mai confuze ale lui Mak, ce încearcă o nouă relaţie care se sfârşeşte dezastruos, ea fiind aproape ucisă.

Cu siguranţă un thriller superb! A meritat cele aproape două zile de lectură!

Titlul original: Split

Titlul românesc: Split

Autor: Tara Moss

Editura originală: Harper Collins Publishers

Editura românească: Leda

Traducător: Sorin Voinea

Nota dată de mine: + + + + şi 1/4 (din 5)

Anunțuri

4 gânduri despre „SPLIT de Tara Moss

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s