20000 DE LEGHE SUB MĂRI a apărut în sfârşit!

Da! Da! Da! În sfârşit a apărut primul dintre cele 40 de volume ale colecţiei JULES VERNE, aparţinând editurii Adevărul Holding. Şi ediţiile acestea originale chiar arată excepţional. Romanul 20000 DE LEGHE SUB MĂRI are 320 de pagini, este tradus de Dan Starcu, iar ilustraţiile din ediţia franceză sunt chiar minunate! Aştept cu nerăbdare şi viitorul volum (INSULA MISTERIOASĂ vol. I), care vă reamintesc că va fi tot gratuit şi care va apărea pe data de 20 ianuarie.

Acum ţin să-mi cer scuze pentru lunga absenţă de pe blog, datorată în totalitate reînceperii liceului. Promit că voi reveni curând cu o recenzie la ERAGON 2: CARTEA PRIMULUI NĂSCUT, care este de-a dreptul genială.

Nu-mi mai rămâne decât să vă urez lectură plăcută!

7 gânduri despre „20000 DE LEGHE SUB MĂRI a apărut în sfârşit!

  1. Cei de la Adevarul publica acum cartile cu Jules Verne, dar ele arata exact ca cele publicate de editura Ion Creanga acum 21 de ani. Mie mi-a ramas colectia de la parinti. In rest, e bine ca o publica pentru cei care nu au volumele.

  2. Primele volume, 20000 de mii de leghe si Insula misterioasa arata f bine si sunt deosebit de interesante. Traducerea este curata, cursiva, infrumusetand naratiunea. De altfel, scriitorul si traducatorul Dan Starcu are vreo 80 de carti in Biblioteca Nationala a Romaniei si vreo 60 in BCU Iasi. Colectia Jules Verne a debutat deci sub cele mai bune auspicii.

  3. Matei Rascanu:”Traducerea este curata, cursiva, infrumusetand naratiunea”. Asa sa fie? „Iata ce voia sa afle Cyrus Smith si sa stie, deocamdata, decat el” (Insula misterioasa, vol. 2, pag. 31)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s