PARFUMUL VĂDUVEI NEGRE de Oana Stoica-Mujea

Deci wow! Deci wooow! Ieri, când mi-am luat revista Flacăra (penultimul exemplar, căci ultimul l-a luat Andra), am fost puţin dezamăgit pentru că volumul era puţin mai mic decât îmi imaginasem eu… dar de un lucru nu am ţinut cont: autoarea este Oana!! Ieri, cum am fost îngrozitor de ocupat, n-am apucat să citesc nimic. În schimb astăzi, începând de la ora 16:15 am citit aproape neîntrerupt până acum, ora 22:04. Pur şi simplu nu am putut lăsa cartea din mână!

PARFUMUL spune povestea Iolandei Ştireanu, sau, mai simplu, a Lalei. Protagonista are un caracter de-a dreptul senzaţional, astfel încât e imposibil să nu o iubeşti! Să spui că este o femeie puternică ar fi mult prea puţin!

Întâmplările sunt foarte credibile, asta poate şi datorită faptului că în carte sunt prezente persoane cât se poate de reale… mai mult nu spun, citiţi şi veţi vedea! Mare parte a acţiunii cărţii se petrece în jurul unei cabane dintr-o zonă montană, loc pe care Lala îl urăşte profund. De fapt, tocmai datorită acestor opinii radicale romanul capătă şi o tentă comică. Pot să spun că uneori am râs cu lacrimi şi alteori am fost peste măsură de tensionat.

Oricum, să vă mai spun câte ceva despre carte. În această cabană are loc o întâlnire a câtorva bloggeri foarte cunoscuţi, printre care şi doi care deţin date compromiţătoare cu privire la anumite „activităţi” ale primului-ministru, ce nu erau înscrise în fişa postului… Cei doi bloggeri trebuie protejaţi, asfel intrând în scenă Lala, care are o reacţie foarte „normală” la aflarea noii ei misiuni – din nou, citiţi şi vedeţi!

Cartea are tot ceea ce-i trebuie unui roman poliţist pentru a fi un bestseller: răpiri, arme, glume bune şi un sfârşit de dreptul uluitor!

Mie îmi mai rămâne un lucru de făcut: să-mi cumpăr cât mai curâmd INDICII ANATOMICE, primul volum din seria ce o are ca protagonistă pe Lala.

Şi vouă vă rămâne tot un singur lucru de făcut: citiţi, citiţi, citiţi!

Titlu: Parfumul văduvei negre

Autor: Oana Stoica-Mujea

Editura: Crime Scene/Tritonic

Nota dată de mine: + + + + + (din 5, cartea a fost extraordinară!)

P. S.  – Oana, vreau neaapărat un autograf!!!

P. P. S. – În sfârşit am mai postat şi eu ceva aici.

12 gânduri despre „PARFUMUL VĂDUVEI NEGRE de Oana Stoica-Mujea

 1. nu pot sa cred! nu-mi spune ca ai si terminat-o! ma oftic rau de tot:((!
  Dar eu am temrinat HP. si sunt la cap 6. Te prind eu din urma!

 2. Ioi, ioi, copii, tineri, scuze 😀 Va rog eu, Razvan, pe tine te rog sa te uiti la prietenii tai de varsta ta care au blog si ma au in blogroll si sa mi-i semnalezi sa ii trec si eu. Daca nu vor vrea sa se semnaleze singuri. Ca nu mai am timp de cautat. Merci!!!

 3. Pingback: Văduve, parfumuri şi pistoale « Oana Stoica Mujea

  • Pai, eu nu o consider deloc pedeapsă. Dar va rog să-mi spuneţi şi mie ce să fac pentru ca Oana să mă pună pe mine în postura de personaj negativ! Că am impresia că si dacă o rog nu o face! 😀

 4. Paiii, Razvan, cum sa-ti spun, esti minor, imi trebuie acordul parintilor si alte nebunii. Asa ca mai asteapta, nu oi muri pana te majorezi tu 😀

 5. gooosh! a apărut şi eu nu o am 😐

  promit că se rezolvă.

  Mamă, câte articole. Nu ai mai avut la status New post, aşa că nu am mai intrat.

  Şi ai şi citit-o! tz tz tz

 6. Pingback: SĂRUTUL MORŢII, de Oana Stoica-Mujea şi Andra Pavel « Book's Kingdom

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s