CRIME PE INSULA HARPER plus altceva…

Marţi, începând cu ora 21:00, postul de televiziune AXN a difuzat al treisprezecelea şi ultimul episod din serialul horror/dramă/thriller CRIME PE INSULA HARPER. Şi din câte am auzit audienţele au fost pe măsură! Nici nu-i de mirare având în vedere ampla campanie publicitară pe care AXN a realizat-o! Bravo lor!

HARPER’S ISLAND/Crime pe Insula Harper este un serial cu crime în 13 episoade despre un grup de prieteni şi familiile lor care pleacă pe o insulă izolată unde urmează să aibă loc o nuntă. Ei au venit să râdă… să iubească… şi, deşi n-o ştiu… să moară. În timp ce festivităţile de nuntă încep, prieteniile sunt puse la încercare şi secretele ies la iveală pentru că un criminal începe să facă victime transformând săptămâna de distracţie într-o terifiantă luptă pentru supravieţuire. Abby Mills, a cărei mamă a fost ucisă pe insulă, în urmă cu 7 ani, de către un maniac, vine acasă pentru prima dată de la teribilul eveniment, special pentru nunta celui mai bun prieten al ei, Henry Dunn. Acesta se căsătoreşte cu femeia visurilor sale, Trish Wellington, o frumoasă şi bogată moştenitoare. Dar oamenii încep să moară… În fiecare episod, cineva e ucis. Suspecţi sunt atât invitaţii, cât şi locuitorii insulei. Nimeni nu e în siguranţă. Nimeni nu este de încredere. La finalul celor 13 episoade, toate întrebările vor primi răspuns, asasinul va fi descoperit şi numai câţiva vor supravieţui.

Acum vreau să vă întreb pe voi, cei ce aţi văzut ultimul episod: v-aţi aşteptat, atunci când aţi vizionat primele episoade, ca serialul să se termine astfel? V-a plăcut finalul? De câte ori v-aţi înşelat în privinţa identităţii ucigaşului? Că eu am stabilit un record 😆

Acum aş vrea să vă recomand ceva: COMOARA NAŢIONALĂ, un film realizat de producătorii francizei PIRAŢII DIN CARAIBE şi căruia PRIMA TV i-a făcut o campanie de promovare impresionantă! Filmul va fi difuzat sâmbătă, începând cu ora 20:30, bineînţeles, pe PRIMA TV!

Şi un ultim lucru. Tot sunt întrebat în ultima vreme ce mi-a plăcut cel mai mult la filmul PERCY JACKSON. Iar eu tot răspund că secvenţele următoare:

Păi cu un astfel de soundtrack la ce vă aşteptaţi?!

Anunțuri

9 gânduri despre „CRIME PE INSULA HARPER plus altceva…

  1. „Comoara națională” are legătură cu „Pirații din caraibe”? Sau e filmul acela cu Nicholas Cage „comoara națională- cartea secretelor” ?

  2. Iar apar :)) . „Comoara națională” e prima oară când îl văd. Eu văzusem (de 4 ori) pe HBO „Comoara națională 2 : cartea secretelor!. Chiar mă întrebam care e prima parte… Mersi că mi-ai zis! Sigur mă uit.

  3. Pingback: Era neapărată nevoie « Adakiss's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s