LOCURILE ÎNTUNECATE ale lui Gillian Flynn – acum la Tritonic!

Ieri am văzut ceva ce aşteptam de multă vreme. Romanul DARK PLACES (LOCURI ÎNTUNECATE) al lui Gillian Flynn, autorul bestseller-ului OBIECTE ASCUŢITE, a apărut în sfârşit la editura Tritonic, după o aşteptare de aproape un an!

Cartea, apărută în colecţia Crime Scene, are 288 de pagini de format 14×20,5 şi poate fi comandat de aici.

Cu 25 de ani in urma, Libby Day a fost singura supravietuitoare a masacrului de la ferma din Kinnakee, Kansas. Atunci mama sa si cele doua surori au fost ucise cu bestialitate. Era 2 ianuarie 1985, o zi geroasa… Libby avea doar 7 ani atunci. Singurul banuit si implicit inculpat, condamnat si inchis este Ben Day, fratele lor, un baiat introvertit si rebel de 15 ani.

Locurile intunecate sunt amintirile din mintea lui Libby Day. Acum are un pic peste 30 de ani si este falita. A trait 25 de ani din donatiile miloase ale celor care au vrut sa-i asculte povestea sau care au vrut doar sa-si spele propriile pacate… Dar banii s-au terminat! O sansa pare sa apara dinspre membrii unui club ciudat, Clubul Ucigasilor (Kill Club). Acestia vor sa-i ofere lui Libby 700 de dolari pentru a dezgropa amintirile. Ei cred ca Ben este nevinovat si vor sa redeschida ancheta. Treptat, adevarul inimaginabil iese la iveala, asa ca Libby se trezeste de unde a plecat- fugind de un ucigas.

3 gânduri despre „LOCURILE ÎNTUNECATE ale lui Gillian Flynn – acum la Tritonic!

  1. Ai citit Obiecte Ascuţite? Mie nu mi-a plăcut. Ca lectură, ca lipsă de suspans, ca orice. Mi s-a părut plictisitoare de la cap la coadă. Abia aşteptam să o termin.

    • sincer da-mi voie sa te contrazic…sunt 1000 de moduri in care potzi interpreta aceasta carte si sunt convinsa ca daca nu ai fi urmarit firul povestii si ai fi avut imaginatie nu ai fi dormit noaptea numai ca sa citesti cartea…(si evident din cauza cosmarurilor)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s