THE LORD THIEF (Regele hoţilor) – filmul

Desi stiam de cartea Corneliei Funke, nu am stiut niciodata ca s-a turnat un film şi încă unul atât de grozav!!! De fapt, l-am vazut azi întamplator. Eram la masă şi mama se uita la acest film. Am inceput si eu sa urmăresc si nu m-am mai putut dezlipi de ecranul televizorului.

„The thief lord” este povestea unor copii orfani,care ii are in centrul atentiei pe Prosper si Bo, doi frati orfani. Dupa moartea mamei lor acestia afla ca vor fi despartiti: Prosper va ajunge intr-un internat in timp ce Bo, fiind mezinul, va ajunge sa locuiasca cu matusa sa Esther. Acestia fug inainte ca toate acestea sa se intample. Ei se duc in Venetia, Italia, orasul de care mama lor le-a povestit foarte multe. Acolo se imprietenesc cu Hornet, Riccio si Mosca. Acestia ii duc in teatrul parasit unde locuiesc unde il intalnesc pe Scipio sau The thief lord. Copiii traiesc de pe urma vanzarii obiectelor furate de Scipio din casele bogatilor, obiecte pe care le vand lui Ernesto Barbarossa. Din pacate pentru Prosper si Bo, matusa lor descopera locul unde au fugit si il angazeaza pe Victor Getz, un detectiv, pentru a-i gasi si aduce inapoi. In acelasi timp acestia primesc o comanda de la un om important care le promite o suma frumoasa de bani pentru a fura un obiect. Acestia accepta insa pana la momentul in care se va produce jaful se vor intampla multe lucruri si vor descoperi noi secrete.

Cartea pe baza careia a fost facut filmul a aparut la editura Trei, însă din câte am vazut nu mai este in stoc, astfel încat, pentru cei ce vor cartea, o pot comanda de aici, la doar 12.99 lei, asa cum o sa fac si eu.

ISBN: 973-8291-91-1
Titlul original: Her der Diebe
Publicata de: Cecilie Dressler Verlag, Hamburg, 2000
Limba originala: germana
Traducere de: Reiner Wilhelm
Anul aparitiei: 2004
Nr. de pagini: 392

6 gânduri despre „THE LORD THIEF (Regele hoţilor) – filmul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s