COPIII LĂMPII FERMECATE 7 are copertă!

Seria bestseller COPII LĂMPII FERMECATE a lui P.B. Kerr, adusă în România de editura Corint, marchează încă o lovitură – a şaptea carte: THE GRAVE ROBBERS OF GENGHIS KHAN (Jefuitorii de morminte ai lui Ginghis Han/Jefuitorii mormântului lui Ginghis Han – titlul oricum va fi modificat astfel încât să corespundă cerinţelor seriei – numele romanului trebuie să înceapă cu litera G), care urmează a fi lansată peste hotare pe data de 1 noiembrie 2011. Mai jos aveţi coperta şi sinopsisul.

Gemenii djinni John şi Philippa pornesc într-o nouă aventură periculoasă în următoarea carte din seria COPIII LĂMPII FERMECATE.

Pe când toţi vulcanii încep să erupă, revărsând lavă aurie, gemenii John şi Philippa încep o vânătoare pentru a-l prinde pe djinn-ul malefic care vrea să jefuiască mormântul marelui Ginghis Han. Dar pot oare gemenii să oprească acest dezastru înaintea ca lumea să fie copleşită?

Cât despre apariţia în România, probabil va fi pe undeva prin 2012, având în vedere că cea de-a cincea carte, THE FIVE FAKIRS OF FAIZABAD (aveţi o recenzie a ei aici), încă nu a fost tradusă (poate spre toamnă).

UPDATE: Am actualizat pagina cu melodii pentru lectură, deci cei care au chef să citească pot completa experienţa cu una dintre melodiile postate acolo. Voi încerca să actualizez lista cât de des îmi permite timpul.

11 gânduri despre „COPIII LĂMPII FERMECATE 7 are copertă!

  1. acum e prima data cand ajung pe blogul tau. foarte tare. am citit toate cartile din seria asta si mi-au placut mult. de abia astept sa apara si a sasea

  2. Pingback: Recapitulare « Cu arma la vedere!

  3. Asta e seria de la corint junior care mi-a placut cel mai mult. sper sa iasa mai repede fachirii! dar ce e cu numele? de ce trebuie sa inceaap cu g?

    • Pai autorul a promis sa scrie cate o carte pentru fiecare litera a alfabetului. Si asta fiind cartea a saptea ea trebuie sa inceapa cu a saptea litera, deci G.

    • Volumul 6 ar trebui sa apara cat te curand, cel tarziu in vara, mai ales ca exista deja coperta pt. editia in lb. romana. Asta cel putin teoretic. Practic, vad ca cei de la Corint scot titlurile de la Corint Junior tot mai greu, pe cand la Leda apar „carti” pe banda rulanta… Despre volumul 7 chiar nu am nicio idee. Oricum, aproape sigur nu anul asta!

    • Issaissabella, nu stiu o data exacta. Dar exista doua alternative care pare destul de sigure (in legatura cu volumul 6): fie va aparea in vara aceasta, prin iulie, august, fie la Gaudeamus, la fel cum a aparut si Destinul Vraciului la Bookfest cu putin timp in urma. Oricum, aproape sigur va aparea anul acesta. Cat despre cartea a saptea… eu zic doar ca mai avem de asteptat. Cu putin noroc o s-o avem pe la finalul lui 2013 (daca avem noroc cu carul, ceea ce chiar nu cred, o sa apara prin vara lui 2013).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s