Au apărut primele poze din filmul THE HUNGER GAMES (JOCURILE FOAMEI)!

Vesti din ce in ce mai bune.  Primele cinci poze din filmul ce urmează să apară 23 martie 2012 sunt disponibile pe site-ul IMDB, la această pagina.

Filmul îi va avea în rolurile principale pe Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), care a apărut ca Steve în ecranizarea cărţii lui Darren Shan, CIRQUE DU FREAK, Liam Hemsworth (Gale Hawthorne) şi Woody Harrelson (Haymitch Abernathy).

Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Surse: IMDB şi CineMagia

Deci nu ne mai rămâne decât să aşteptăm!

8 gânduri despre „Au apărut primele poze din filmul THE HUNGER GAMES (JOCURILE FOAMEI)!

  1. DE ABIA ASTEPT SA APARA SI PRIMUL TRAILER. SUNT SIGUR CA FILMUL VA FI BUN. SPER DOAR SA NU AJUNGA CA ERAGON, CARE NU A AVUT INCASARI PREA MARI ASA CA NU S-A MAI FACUT NICIO CONTINUARE.

  2. Pingback: customers research

  3. Pingback: xbox backups

Lasă un comentariu