A apărut DESTINUL VRACIULUI, cartea a 8-a din CRONICILE WARDSTONE!

De fapt, cartea propriu-zisă nu a apărut încă, dar pagina de precomandă DA:). Cartea este tradusă de de Adrian Deliu (Slavă Domnului că cei de la Corint nu au schimbat traducătorul!), are 384 de pagini şi poate fi precomandată de aici, cu o reducere de 25% (deci va costa cam 30 de lei) şi cu taxe poştale gratuite.

„De-acum, îi aparţii spadei.

Şi-i vei aparţine până în ziua morţii tale…”

         Vraciul, Tom şi Alice au pornit în călătorie spre Irlanda, fugind de războiul din Comitat. Acolo, Tom trebuie să facă faţă unui grup de magi diabolici, disperaţi să se descotorosească de Vraci şi de ucenicul său şi să-şi sporească propriile puteri întunecate.

         Primejdioasa lui misiune împotriva magilor îl mână pe Tom spre Sabia Destinului: o spadă cu o latură întunecată şi însetată de sânge… Unicul lucru care-i apărase până acum pe Tom şi pe Alice fusese fragilul urcior cu sânge – dar oare arma aceasta nouă îi va oferi lui Tom vreo şansă în lupta împotriva Diavolului?

         Dacă e să scape cu viaţă, el va avea nevoie de pregătire şi o singură persoană îl poate ajuta – Grimalkin, vrăjitoarea asasină. Întuneric împotriva Întunericului…

So, enjoy!

3 gânduri despre „A apărut DESTINUL VRACIULUI, cartea a 8-a din CRONICILE WARDSTONE!

  1. Vaaai,nu pot sa cred!In sfarsit a aparut!Abia astept sa o am.Iubesc la nebunie Cronicile Wardstone,am toate cartile.Cred ca si Destinul Vraciului este grozava 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s