INFERNO, noua carte a lui Dan Brown, devine film!

promo_186Ştirea a fost făcută publică acum câteva zile de Sony Pictures, care a realizat şi THE DA VINCI CODE şi ANGELS AND DEMONS. Tom Hanks îşi va relua rolul ca profesorul Robert Langdon şi filmul va fi regizat de Ron Howard, care s-a aflat şi la conducerea primelor două, urmând să-şi facă debutul pe marile ecrane începând cu data de 18 decembrie 2015

Ecranizarea pentru cea de-a treia carte a lui Dan Brown avându-l ca protagonist pe profesorul de la Harvard, THE LOST SYMBOL, este încă în curs de dezvoltare după ce Ron Howard a refuzat să conducă producţia.

Şi pentru că tot vorbim de INFERNO, cartea se poate deja precomanda în limba română, graţie promptitudinii editurii Rao, şi cu o reducere frumuşică. Deci ce mai aşteptaţi, go for it!

Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit déja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, o serie de indicii pe care numai un specialist în simbolistică le poate descifra, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare. Trezindu-se, amnezic, pe un pat de spital din Florenţa, şi ajutat de o blondă inteligentă, Robert Langdon străbate Europa în încercarea de a afla ce i s-a întâmplat şi a rezolva totodată un mister cu conotaţii literar-istorice, vânat fiind de un asasin în slujba unei tenebroase organizaţii internaţionale.

3 gânduri despre „INFERNO, noua carte a lui Dan Brown, devine film!

  1. vorbeam mai demult despre carti care prin care putem invata lb engleza. Mi-ai recomandat oxford dictionnary de la litera. Am luat-o, e buna, dar ma asteptam la mai multa RO in ea. Poti sa imi recomanzi un dictionar EN-RO bun care sa explice calumea, sau un dict EN-RO bun care poate are si RO-EN. Deasemenea, sti vreo carte buna de expresii englezesti? (tot en-ro)

  2. ooo, doar 16 lei. Goooood! Tot de pe librarie am cumparat si eu, am uitat sa-ti zic ca am luat si oxford learner’s pocket thesaurus care e fff mica si m-a costat 45

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s