PERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS: The lightning thief

Chris Columbus, regizorul primelor două filme din seria HARRY POTTER a dat din nou lovitura! Ecranizarea dupa prima carte din seriaPERCY JACKSON AND THE OLYMPIANS scrisă de RICK RIORDAN este o adevărată reuşită! Filmul este de-a dreptul uluitor: amuzant si serios în acelaşi timp!

Deşi începutul este puţin diferit faţă de cum îl descrie RICK RIORDAN, acţiunea continuă, suspansul, efectele speciale (uluitoare!) şi jocul ireproşabil al personajelor compensează totul.

Totul începe când Percy Jackson, un elev… cu probleme al şcolii Yanci descoperă că este  un semi-zeu. Curând vom vedea că există o mulţime de semi-zei, născuţi din zei şi muritori, însă cei ca Percy sunt foarte rari. De ce? Pentru ca foarte rar se întâmplă să se nască un fiu al unuia dintre cei trei zei stăpânitori ai Olimpului: Zeus, Poseidon şi Hades. Iar Percy este chiar fiul lui Poseidon, zeul mărilor! Dar în acelaşi timp descoperirea adevăratei sale origini reprezintă pentru Percy şi o grămadă de probleme: de la Furii, la teribila Medussa şi înfricoşătoarea Hydră. Ba mai mult, Percy este acuzat că a furat Fulgerul, cea mai puternică armă creată vreodată, cea cu care Zeus stăpânea Olimpul. Şi astfel începe o cursă contraconometru, ce îl va duce pe băiat chiar până în adâncurile de foc ale Infernului, pentru că dacă Percy nu găseşte fulgerul la timp, războiul dintre zei va distruge lumea!

Şi da, uite un film perfect pentru văzut în orice seară ce se vrea a fi perfectă!

Concluzia: Urmăriţi THE LIGHTNING THIEF!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s